Wittenhorst

| Contact

Seizoensopeningsweekend

Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels in volle gang. Zowel de senioren- als de juniorenteams ronden dit weekend de poulefase van het bekertoernooi af. RKsv Wittenhorst wil dit nieuwe seizoen graag met al haar leden feestelijk en gezellig openen. Het seizoensopeningsweekend zal dit seizoen plaatsvinden op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018. Ook niet-leden zijn welkom tijdens dit weekend.

De jeugdteams hoeven zich na hun eerste thuis- of uitwedstrijd niet te vervelen. Voor de A-, B- en C-jeugd wordt er na de wedstrijd gezorgd voor eieren met spek. Voor de overige jeugdteams zal er na hun thuis –of uitwedstrijd poffertjes worden gebakken en wordt er ranja uitgedeeld. Ook wordt er een voetbalwand geplaatst waarop de jeugdspelers zich uit kunnen leven.

Voor de seniorenteams zal zondagochtend 23 september eieren met spek worden gebakken vóór aanvang van hun voetbalwedstrijd. Dit geldt zowel voor thuis- als uitspelende Wittenhorst teams. Voor het vertrek kunnen de spelers hun maag dus al goed gevuld hebben. Na de wedstrijden is er de mogelijkheid tot het kopen van broodjes hamburger. Wij hopen dat alle seniorenteams meedoen en hiermee hun eerste drie punten gaan pakken. 

Als klapper op de vuurpijl zal Wittenhorst 1 haar seizoen openen met een thuiswedstrijd tegen Chevremont. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Tijdens de wedstrijd kunnen we de spelers naar een eerste competitiezege supporteren.

Wij hopen jullie allemaal in grote getale te mogen verwachten tijdens het seizoensopeningsweekend op zaterdag 22 en zondag 23 september op Sportpark Ter Horst!