Wittenhorst

Zoeken | Contact

'Crisis' bij Wittenhorst

'Crisis' bij Wittenhorst

13 januari 2019

Ondanks de vele sportieve successen bij de grootste sportvereniging van Horst aan de Maas, dreigt er een crisis bij RKsv Wittenhorst. Het bestuur maakt zich grote zorgen om enkele uitdagingen die aan het licht zijn gekomen. 

Veel blessureleed 
In een recent overleg tussen de technische staf en het bestuur is naar voren gekomen dat er uitzonderlijk veel blessures zijn binnen de vereniging. De elftallen presteren allemaal erg goed, maar door de vele blessures is het nog maar de vraag of de goede resultaten kunnen aanhouden. Het bestuur maakt zich grote zorgen over deze ontwikkeling gezien de sportieve ambities van de vereniging en de plannen voor de toekomst.  

Ongenode gasten op sportpark 
Om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de blessures is besloten om een uitvoerig onderzoek op te starten. Tijdens dit onderzoek is ook het sportpark onder de loep genomen. Hierbij werd geconstateerd dat er regelmatig personen op het sportpark rondlopen die daar niks te zoeken hebben. Of deze personen iets te maken hebben met de blessures is onduidelijk. Dat er onbevoegde personen op het sportpark rondlopen is echter zeer kwalijk. Het bestuur wil daarom de nodige maatregelen nemen. 

Presentatie van de plannen 
In overleg met externe instanties zijn enkele maatregelen en plannen uitgewerkt om meer blessures te voorkomen en om de beveiliging van het sportpark te verbeteren. Op zaterdag 19 januari worden deze plannen gepresenteerd vanaf 20.11 uur in Café de Lange in Horst. Aangezien er verregaande maatregelen genomen worden, nodigt het bestuur iedereen van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen.