Wittenhorst

Zoeken | Contact

Engelse clubs bezoeken Wittenhorst

19 juli 2012

Recent hebben we al bekend gemaakt dat de VVV Fan Dag dit jaar o.a. in Horst zal plaatsvinden, er zijn nog meer leuke activiteiten bij Wittenhorst, vandaar nog even het programma

Donderdag 26 juli de VVV Fan Dag

VVV zal om 13.00 bij Wittenhorst een training afwerken. Daarna vertrekt de selectie naar het centrum van Horst om daar in de loop van de middag handtekeningen uit te delen. De jeugd uit Horst, niet alleen de jeugd van Wittenhorst, is uiteraard van harte welkom bij deze training aanwezig te zijn. 

27 Juli tot 29 juli QPR dames

In lijn met de opwaartse beweging van het dames voetbal bij Wittenhorst (we worden steeds bekender) trainen de dames (team onder 17 en team onder 19) van Queens Park Rangers deze dagen bij Wittenhorst. Een mooie gelegenheid om de ontwikkeling van het damesvoetbal bij een Engelse club te bekijken! Het team onder 17 speelt op zondag 29 juli op ons kunstgras een oefenwedstrijd tegen de dames van Essen. Iedereen is uiteraard van harte welkom om deze wedstrijd te komen kijken! 

1 augustus tot 4 augustus Oldham Athletic

Deze Engelse ploeg, een tiental jaren geleden nog uitkomend in de Premier League, slaat bij Wittenhorst zijn trainingskamp op ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Voor de liefhebber een mooie gelegenheid om een echte Engelse training te bekijken.