Wittenhorst

| Contact

Gratis voetdrukmetingen voor alle Wittenhorst leden!

6 november 2018

Afgelopen zomer zijn wij een driejarig partnerschap aangegaan met Podotherapie Hermanns. Met ruim 50 medewerkers en diverse praktijken in Zuid-Oost Nederland behoort Podotherapie Hermanns inmiddels tot de grootste podotherapeuten van Nederland, met het hoofdkantoor in Horst. 

Vanuit dit partnerschap krijgen alle Wittenhorst-leden de komende twee weken gratis voetdrukmetingen aangeboden. Op zaterdag 10 november, zaterdag 17 november en zondag 18 november staan meerdere specialisten van Podotherapie Hermanns de hele dag in onze kantine om iedereen die wil een gratis meting af te nemen. Een meting duurt 10 tot 15 minuten en geeft je inzicht in de druk van de voeten tijdens het staan en lopen. Het deskundige advies dat hieruit voortkomt is vrijblijvend en verplicht leden tot niets. Een goede diagnose is echter belangrijk om toekomstige blessures en gewrichtsklachten te kunnen voorkomen. 

Als RKsv-Wittenhorst zijn wij blij met dit aanbod vanuit Podotherapie Hermanns aan onze leden. Het voorkomen van blessures en klachten is namelijk belangrijk voor een goede gezondheid en daarmee ook om zoveel mogelijk te kunnen sporten. 

Voor meer informatie over Podotherapie Hermanns, kijk op www.podotherapiehermanns.nl.