Wittenhorst

Zoeken | Contact

Keeperscholen

22 augustus 2012

Het voetbalseizoen is weer in volle gang. De competitie gaat al weer snel beginnen en de teamindeling wordt of is bekend gemaakt. Misschien zit je nu hoger in een team of juist niet, maar wil je dat wel graag. Wil je nog beter leren de ballen uit het net te houden. Nog verder kunnen duiken om bij de bal te komen en fitter te zijn als de andere keepers.

Om deze technieken en nog veel meer te leren qua tactiek, mental coaching en typische keepersvaardigheden als het voetenwerk  kun je altijd een keer komen kijken in Maasbree of Helmond bij de Keepersscholen.

Hoofdtrainer Maurice Bouten van Keepersschool Maas & Peel en Jan Smits in Helmond zijn gecertificeerde en zeer ervaren keeperstrainers die jou in je eigen tempo op jouw eigen niveau een of meer stappen verder kunnen helpen in het keepersvak.

Als je een gratis proefles wilt, kan dat natuurlijk ook! We starten vanaf 2 september op de zondagochtend in Maasbree 9.00 – 10.30 en Helmond 9.30 – 11.00 uur.

Je kunt ook altijd mailen naar ks.maasenpeel@gmail.com voor meer informatie en een proefles afspraak.

Als je meer wilt weten over exacte locaties, het gehele pakket trainingen met topkeeperskleding of directe inschrijving, kun je terecht op www.keepersscholen.nl

Wil jij dus ook in jouw team op ‘nummer 1’ komen te staan: schrijf je dan snel in voor de meest volledige en professionele keeperstrainingen in de regio.

Tot snel op de velden van Maasbree of Helmond.

Jullie hoofdtrainers,

Maurice Bouten

Jan Smits