Knappe oefenzege voor Wittenhorst 2

1 februari 2019

Het tweede elftal heeft zich vlak voor de herstart van de competitie perfect opgewarmd door een oefenwedstrijd tegen Hoofdklasser Volharding 2 met 2-0 te winnen.

Vanaf het begin werd er in zeer hoog tempo gespeeld door beide teams: Een heerlijke tegenstander om tegen te oefenen. De rood-witten uit Vierlingsbeek probeerden vanaf het begin de ploeg van Davy Beerens onder druk te zetten en daar hadden de oranjehemden het in het begin vrij lastig mee.

Maar gaande de wedstrijd kregen de Horstenaren meer grip op het spel en kwam de Hoofdklasser niet meer aan voetballen toe. Een goede corner werd na 17 minuten prachtig verlengd met het hoofd door Ruud Meijers. Ruststand 0-1. In de tweede helft stond er weer een sterk spelend Wittenhorst op de mat.

De score werd uitgebreid door Joost van Rensch en de wedstrijd werd verder vakkundig uitgespeeld. Een mooi resultaat, maar zondag gaat het weer om de punten en die zijn belangrijk. De tegenstander is de nummer 2 HVCH  uit Heesch.