Wittenhorst

| Contact

Opgeven busreis Spakenburg - Wittenhorst zaterdag 18 augustus

31 juli 2018

Voor de bekerwedstrijd tegen Spakenburg wordt er een busreis georganiseerd waarvoor supporters zich op kunnen geven. Er zijn twee mogelijkheden. De spelersbus vertrekt om 13.00 uur bij het ING gebouw. Hierin is ook nog plek voor supporters. 
Indien er voldoende animo is, gaat er ook een bus om 10.00 uur 's ochtends, waarna supporters bij aankomst de prachtige omgeving nog kunnen verkennen voordat de wedstrijd begint. Ook deze bus vertrekt vanaf het ING gebouw.

De bus van 13.00 uur is in eerste instantie de spelersbus, met maximaal 20 plekken voor supporters. Zodra er meer aanmeldingen zijn komt er een tweede bus bij (vertrek om 13.15 uur), die doorgaat vanaf minimaal 30 aanmeldingen. 

De vroege bus van 10.00 uur gaat ook alleen door bij aanmelding van minimaal 30 personen. Indien dit aantal niet behaald wordt, schuiven deze mensen automatisch door naar de supportersbus van 13.00 uur. 

I.v.m. reservering van bussen is het aanmelden mogelijk tot en met donderdag 10 augustus. De kosten voor de busreis zijn €12,50 per persoon. Aanmelden kan bij Eric Janssen, teamleider van Wittenhorst 1: eric@delangehorst.nl. Geef bij de aanmelding duidelijk aan voor welke bus (tijdstip) je kiest! De bussen zullen c.a. 45-60 minuten na de wedstrijd terugkeren naar Horst. 

Kaarten

De wedstrijdkaarten kosten €5,--.