Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst 1 pakt groepswinst

Wittenhorst 1 pakt groepswinst

16 september 2018

De laatste poulewedstrijd tegen Eendracht'30 uit Mook begon met een offensiefje van de groen-witten. Het nam brutaal met een flinke portie kracht de aanval. WIttennhorst moest even alert zijn, maar het was Remco Bendes die zonder aarzel een bal op de sloffen nam en dit schot was voor Sjors Witt onhoudbaar: 0-1. 

Wittenhorst was weliswaar de betere ploeg en toen kansen op kansen ontstonden, kon de gelijkmaker niet uitblijven. Echter dit blijkt voor de oranjemannen nog een groot euvel. Afwerken schijnt toch een vak apart te zijn.
Wittenhorst kroop voor de rust nog eenmaal door het oog van de bekende naald. Doelman Sjors Witt stond op de juiste plek.
Nadat nog enkele kansen om zeep werden geholpen kwam in de 35e min. de meer dan verdiende gelijkmaker. Een corner van Marco Daniels kwam voor de voeten van Bart Spreeuwenberg die simpel kon afronden, 1-1. Wittenhorst leek op weg naar een voorsprong. Voor de pauze lukte dit nog niet.

Na de pauze zette Joep Beurskens Rob Zanders in goede positie, het schot ging weer naast. Trainer Ton Kosterman stuurde Michiel Hanssen het veld in. Dit bleek een goede greep. Bij zijn eerste actie zette hij Rob Zanders in stelling en dit betekende dan ook de 2-1.
Eendracht'30 was nadien niet meer bij machte om wat tegenstand te bieden. Zeker niet toen uit een corner van Hanssen Bart Zanders vrij kon inkoppen: 3-1. De uiteindelijke eindstand van 4-1 ontstond nadat Marco Daniels de mee opkomende Rob Zanders op maat bediende en hij niet kon missen.

De winst was net genoeg om de eerste plek van deze poule in de wacht te slepen. Volharding kwam net een doelpunt tekort en nam dus de tweede plek in.

Wittenhorst 1:

Witt, Tom Zanders, Bart Spreeuwenberg (50. Hanssen), Will Spreeuwenberg, Hattu, Daniels, Joep Beurskens, Rob Zanders, Heijnen, van Rensch (46. Thom Derks).

Wat verder opviel:

Naast het eerste elftal wisten ook Wittenhorst 2, 3, 4, 8 en 10 zich voor de volgende ronde van de beker te plaatsen. Proficiat!