Wittenhorst 2 kent goede generale

26 mei 2019

Met de laatste competitie wedstrijd op het programma, met als inzet nog een kleine kans op de nacompetitie, maar dan moest er wel gewonnen worden van de nummer drie Rhode en concurrent SV Deurne zou moeten verliezen. Wittenhorst startte goed aan de wedstrijd, maar het was Rhode dat de regie na vijf minuten overnam, binnen een kwartier waren het ook de bezoekers die op voorsprong kwamen: 0-1.

In de 25e minuut kregen de oranjemannen een corner te nemen, Luc van Kuijck trok de bal super strak voor het doel en Martijn van Ooijen kopte snoeihard raak 1-1. Vijf minuten later lag de bal alweer aan de andere kant op de stip, Rhode faalde n niet 1-2. Nog voor rust bepaalde Luc van Kuijck de ruststand op 2-2.

Na rust kwam Wittenhorst wat slapjes uit het kleedlokaal, dit leidde door niet kordaat optreden in de defensie en daardoor kregen mannen een vrij makkelijk gegeven strafschop door scheidsrechter Custers uit Oostrum 2-3.

Wederom keek Wittenhorst tegen een achterstand, maar weer rechte de mannen van Davy Beerens hun rug, Luc van Kuijck gaf een gave voorzet op de tweede paal en wederom was het Martijn van Ooijen die scoorde, al glijdend nam hij de bal volley op zijn schoen, een heerlijke goal. Invaller Lars Blenckers deed ook zijn duit in het zakje, met zijn geweldig strakke lichaam zette hij drie tegenstanders aan de kant en scoorde de 4-3.

Nog één keer moest er minimaal gescoord worden i.v.m. belangrijk doelsaldo. Het hele jaar had Wittenhorst 2 nog geen strafschop gekregen,  maar in de allerlaatste minuut van de wedstrijd wees de geweldig leidende leidsman naar de stip. Luc van Kuijck roste de bal snoeihard onhoudbaar in het doel. Eindstand 5-3.

Helaas speelde Deurne 1-1 en dat betekent dat er geen nacompetitie in het vat zit. Maar wat er wel in het vat zit is de bekerfinale van volgende week in Ospel, tegenstander is dan de blauw witte formatie uit Echt, EVV 2. Kom onze mannen aanmoedigen zodat ze een geweldige finale kunnen spelen. Bono Wijnhoven en Nick Driessen wij bedanken jullie voor jullie geweldige inzet vandaag, en ook jullie mogen er volgende week bij zijn bij de grote finale.

Stef Tissen; Martijn van Ooijen, Nicky Zanders, Dennis van Asten (Bono Wijnhoven), Leon Cuppen; Joreno van de Ven, Joris Peelen, Nick Driessen (Jeffrey Cuppen), Kemson Fofana, Jimmie Janssen (Lars Blenckers), Luc van Kuijck.