Wittenhorst 2 solide naar zege

25 november 2018

Wittenhorst 2 heeft de punten in eigen huis kunnen houden. En wéér trad het tweede team aan met een zwaar gehavend team: liefst drie JO19-1 spelers stonden in de basis.  Allen speelden een puike wedstrijd.

Het was andermaal Kemson Fofanah die net als vorige week binnen vijf minuten de 1-0 scoorde. Twee minuten later was het Lars Blenckers die na een droompass van Martijn van Ooijen oog in oog met de keeper vergat om de 2-0 te scoren. Een minuut later lag de bal aan de andere kant wel in het mandje: 1-1.

Wat volgde was een rommelige fase in de wedstrijd waarin JO19-1 keeper Ward Jacobs met twee katachtige reddingen zijn team op de been hield. Vijf minuten voor de rust kregen de oranjemannen een vrije trap op zo'n 20 meter van het doel en het was Luc van Kuijck die met een weergaloze vrije trap de bal in de kruising in krulde: 2-1.

Na de rust verscheen het tweede met veel zelfvertrouwen op het veld, de tegenstander had in het begin niet veel meer in te brengen. Het duurde dan ook niet lang  voordat Lars Blenckers de trekker twee keer overhaalde. Daarna kon er rustig gewisseld worden en was het de beurt aan Gidi Kleuskens en Eric Beelen om hun kunsten te vertonen. Margriet stribbelde met een tegengoal nog wat tegen maar de wedstrijd werd vakkundig uitgespeeld.  Volgende week de topper tegen Sparta'25 uit Beek en Donk.