Wittenhorst 2 wint vrij eenvoudig van Melderslo

12 januari 2019

In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar won Wittenhorst 2 vrij eenvoudig van buurman Melderslo 1. Beide ploegen kwamen gehavend aan de start. Na twee minuten was het Kemson Fofanah die de rebound binnentikte. Een sterk eerste kwartier volgde, daarna beet Melderslo steeds meer van zich af en kreeg het een paar kansjes. Net voor rust was het de van Zuid-Afrika teruggekeerde Joris Peelen die de 2-0 binnenwerkte. Na de thee was het eenrichtingsverkeer. Na een eigen doelpunt van Melderslo en een tegentreffer was het Luc van Kuijck die met een vrije trap de eindstand bepaalde op 4-1. Een mooie en verdiende overwinning voor de manschappen van Davy Beerens.