JO14-1 en JO9-blauw naar volgende ronde beker

17 december 2018

In een thuiswedstrijd tegen UDI'19/CSU JO14-2 heeft Wittenhorst JO14-1 met 6-1 gewonnen. Hiermee werd de volgende ronde van de beker bereikt. Het betrof een onrustig begin. Desondanks kwamen de Horstenaren op voorsprong door een mooie kopgoal van Kayeal van Rengs. De ploeg van trainer Willem-Jan van Rens verzuimde vervolgens de score uit te bouwen. Daarna viel uit een corner de onnodige 1-1. Tegen het einde van de eerste helft kwam alsnog de verdiende 2-1 door Kayeal. De tweede helft werd goed begonnen. Combinaties liepen verzorgder en er was beter positiespel. Gestaag werd uitgelopen met enkele mooie aanvallen waarbij de samenwerking tussen middenveld en aanval uitstekend was. Hoogtepunt was de strak ingeschoten penalty van Tim Faber naar de 6-1.  De andere goals kwamen van Kayeal (2) en Tim. Verdedigend zijn de mannen niet meer echt in de problemen gekomen.

Ook Wittenhorst JO9-blauw bereikte de volgende ronde van de beker. Op bezoek bij Blerick JO9-3 werd er met maar liefst 12-0 gewonnen. Gefeliciteerd!