Wittenhorst VR1 naar volgende ronde beker

9 september 2018

Met de tweede overwinning in de beker, heeft Wittenhorst Vrouwen 1 zich geplaatst voor de volgende ronde. Vanmiddag werd Constantia VR1 met 5-3 verslagen.

Binnen 5 minuten weet Wittenhorst al de score te openen. Michelle de Wit scoort op aangeven van Carin Vissers: 1-0. Met de vroege openingstreffer wordt het startschot gegeven voor vele kansen. Goede combinaties en mooi samenspel zorgen voor kansen, maar toch moeten we wachten tot de 20e minuut voor de tweede treffer. Britt Brugman scoort en krijgt het dan op haar heupen. Binnen 10 minuten noteert Brugman een zuivere hattrick en zet de score op 4-0. Toch moet voor rust Wittenhorst een doelpunt incasseren uit een counter: 4-1.

De gasten uit Wanroij komen goed uit de rust. Binnen een kwartier weten ze terug te komen tot 4-3. Wittenhorst lijkt het even kwijt, maar weet zich daarna goed te herpakken. Brugman tekent ook nog voor haar vierde treffer van de dag en zet daarmee de eindstand op 5-3.

Door deze overwinning is Wittenhorst een ronde verder in de bekercompetitie. Volgende week wordt er niet gespeeld, vanwege het terugtrekken van Hapse Boys uit de beker.

Op 23 september start de competitie in de 3e klasse. We beginnen thuis tegen vv Schaesberg. Aanvang: 11.45u.