Grafisch vormgever

Grafisch vormgever

Voor de commissie communicatie & pr zoeken we een vrijwilliger die de grafische vormgeving wil verzorgen.

De commissie verzorgt alle communicatiezaken bij Wittenhorst. Denk aan het ontwikkelen van deze website, het beheren van de socialmedia-kanalen en het ontwerpen van divers drukwerk. De commissie vernieuwt graag en zoekt altijd naar nieuwe frisse ideeën om verhalen te vertellen.

Voor de commissie zoeken we een grafisch vormgever die op vrijwillige basis ontwerpen maakt voor diverse communicatiemiddelen. Denk hierbij aan flyers, banners en nieuwsbrieven. De grafisch vormgever sluit aan bij de vergaderingen van de commissie, ongeveer een keer per anderhalve maand, en denkt mee over mogelijkheden om Wittenhorst positief onder de aandacht te brengen.

Heb je interesse om de communicatiecommissie te versterken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bob Obers: bobobers@rksv-wittenhorst.nl of 06-50850811.