Incidenteel vrijwilligerswerk

| Contact

Incidenteel vrijwilligerswerk

Jong, oud, ervaren of onervaren: Wittenhorst is altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op wat voor manier dan ook iets te doen voor de club.

Bij vrijwilligerswerk heerst nog wel eens het beeld dat er van een vrijwilliger wordt verwacht dat hij of zij wekelijks klaarstaat voor de club om vrijwilligerswerk uit te voeren. Echter: vele handen maken licht werk. Als club zijn wij ook heel erg blij met (extra) vrijwilligers die incidenteel de handen uit de mouwen willen steken. Dit geldt natuurlijk voor iedereen: jong, oud, wel of geen lid: iedereen is welkom! 

Denk hierbij aan:

  • Een dag(deel) helpen bij het seizoensopeningsweekend of bij het slotweekend. Hierbij zijn we al erg geholpen met bijv. mensen die eieren willen bakken of achter de bar willen staan in de tent.
  • Een dag(deel) helpen bij het Dirk Marcellis Tournament. Bijvoorbeeld het begeleiden van een team of verschillende hand- en spandiensten uitvoeren.
  • Een avond helpen bij de quizavond. Dit is bijv. het nakijken van antwoordformulieren, het rondbrengen en ophalen van drank of uithelpen achter de bar.
  • Een dag(deel) helpen bij een seniorenactiviteit als een Duitse avond of een bierproeverij in de kantine.
  • Het fluiten van een of (als je zelf wil) meerdere (jeugd)wedstrijden.

Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen inbreng. Wellicht heb je zelf een idee over het incidenteel uitvoeren van vrijwilligerswerk, zoals het ondersteunen bij een training of werk op de achtergrond. Dit kun je dan onderaan dit formulier invullen. 

Na het invullen van dit formulier nemen wij contact met jou op om samen te bespreken wanneer het vrijwilligerswerk plaats kan vinden en op welke manier.