Wittenhorst

Corona maatregelen per 5 juni 2021

1 juni 2021

De aankondigde versoepelingen van de coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor Wittenhorst. De volgende richtlijnen zijn per 5 juni van toepassing:

Jeugd:

• De KNVB organiseert op 5, 12, 19 en 26 juni de Regiocup voor alle teams in de categorie JO8 t/m JO17.
  • De planning en indeling kun je een dezer dagen vinden op voetbal.nl of op onze website.
  • De tenues zijn vrijdag 4 juni tussen 19:00 en 20:30 uur op te halen in de multiruimte.
  • Voor het fluiten van de wedstrijden zullen de seniorenteams weer gekoppeld worden aan de jeugdteams zoals we gewend zijn. Zorg dat je onderling even contact legt zodat dit goed geregeld is.
  • Kleedlokalen en douches zijn weer geopend volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Ouders die kinderen vervoeren voor de wedstrijden vragen wij een mondkapje te dragen in de auto.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Daarbij gaan wij er vanuit dat er niet meer chauffeurs worden ingezet dan nodig.
  • Op 27 juni zullen de nieuwe teamindelingen voor de jeugd bekend gemaakt worden.
  • Na de regiocup wordt er door JO6 t/m JO12 nog 1 week getraind met de nieuwe teams. Vanaf 3 Juli is het sportpark gesloten voor trainingen en wedstrijden.

Volwassenen:

• Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten.
  • Publiek bij wedstrijden en trainingen is niet toegestaan.
  • Kleedkamers en douches zijn open en mogen gebruikt worden.
  • Er kan t/m 27 juni getraind worden op het sportpark. Daarna is het sportpark gesloten voor trainingen en wedstrijden.

Sportkantine:

• Op zaterdag is de kantine weer geopend tijdens wedstrijden.
  • Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht.
  • Zitten aan de bar is niet toegestaan.
  • Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten, zij houden 1,5 meter afstand.

Mocht je vragen hebben over de gevolgen van de versoepelingen, dan kun je contact opnemen met trainer, leider of coƶrdinator.