Wittenhorst

| Contact

Prijzenpot EK Pool breidt zich uit

8 juni 2021

Een aantal weken geleden zijn we gestart met de inschrijvingen voor de Wittenhorst EK Pool. We hebben inmiddels al ruim 120 (!) aanmeldingen mogen ontvangen en hopen dit de komende week nog verder uit te breiden. Ieder(e) lid of vrijwilliger mag deelnemen, alsmede de ouder van een jeugdspeler. 

Inmiddels hebben we ook enkele mooie artikelen kunnen toevoegen aan onze prijzenpot. De winnaar wint niet alleen iets voor zichzelf, maar kan zijn prijs delen met het gehele team of de gehele commissie waarvoor hij/zij speelt! 

Wat te denken van een oranje gebak voor het winnende team, gesponsord door Bakkerij Gommans? IJssalon Passi stelt voor het complete team bolletjes ijs beschikbaar, terwijl  het Parkhotel een borrel met snackplank sponsort voor het complete team, te nuttigen op het prachtige terras. Daarnaast kun je voor je gehele team of commissie Wittenhorst caps winnen van HSA Breda, een bierpakket t.w.v. 15 euro van de Plus en bij Kledingwinkel MAN krijgt ieder teamlid een cadeaubon t.w.v. 10 euro te besteden. De komende dagen zullen we de pot nog verder uitbreiden.  Zodra deze definitief is, zullen we ze toewijzen aan een bepaalde plek op de ranglijst. 

Onlangs hebben we in een artikel haarfijn uitgelegd hoe de pool in zijn werking gaat en wat je moet doen om je aan te melden: Doe mee met de Wittenhorst EK-Pool! | RKsv Wittenhorst (rksv-wittenhorst.nl)