Wittenhorst

Agenda: Scheidsrechtersavond

18 oktober 2019

Beste Wittenhorst-leden, ouders en overige geïnteresseerden,

Laatste kans!

Wij houden op maandag 28 oktober a.s. om 20:30 uur in de kantine een informatieavond omtrent het scheidsrechtersgebeuren bij Wittenhorst. Alle jeugdleden vanaf de teams JO17 worden ingedeeld voor het fluiten van jeugdwedstrijden. Omdat het voor de meeste spelers de eerste ervaring is met fluiten, is dit natuurlijk erg spannend. Wij willen jullie/hun hierbij helpen. Hoe gaan we dat doen?

1. Via deze informatieavond
  • algemene info teamkoppelingen jeugdscheidsrechters
  • toelichting verschillende wedstrijdvormen (6x6, 8x8)
  • belangrijkste spelregels en nieuwe spelregels
  • praktische zaken op zaterdag voor jeugdscheidsrechters
  • behandeling ingekomen vragen

2. Begeleiding voor de wedstrijd door een scheidsrechter van Wittenhorst of een van de leiders/ coaches van de te fluiten wedstrijd

3. Spelregelavond voor de O17-jeugd in het winterseizoen

Aanmelden voor de informatieavond van 28 oktober kan via organisatiejeugdscheidsrechters@rksv-wittenhorst.nl

Geef a.u.b. aan in welk team je speelt of welke functie je bekleedt binnen Wittenhorst. Mocht je al vragen hebben zet deze dan ook alvast in de mail, dan kunnen wij ons hierop voorbereiden. Ook ouders zijn overigens van harte welkom!

Mocht deze avond je niet uitkomen, meld je dan toch aan! Zet er wel even bij dat je nu niet kunt. Mogelijk kunnen we dan nog een extra avond inplannen.

We realiseren ons dat er al wedstrijden vóór deze datum zijn ingepland. Mocht je vóór 28 oktober al informatie wensen stuur dan ook een mail naar organisatiejeugdscheidsrechters@rksv-wittenhorst.nl

Met vriendelijke groet,

Organisatie scheidsrechtersavond