Wittenhorst

Slotweekend 21 en 22 mei

10 mei 2022

De tweede seizoenshelft is inmiddels in volle gang. Om dit mooie seizoen gezamenlijk af te sluiten, zal RKsv Wittenhorst een slotweekend organiseren dat op zaterdag 21 en zondag 22 mei plaatsvindt. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen alle leden het seizoen op een gezellige manier samen met hun team en aanhang afsluiten. Dat willen we met dit bericht aankondigen.

Dit jaar heeft de activiteitencommissie jeugd voor een iets andere opzet gekozen betreffende de slotdag. Voor de jongste jeugdteams is er na de wedstrijd (ook de uitspelende teams bij terugkomst op het sportpark) gratis ranja en een schaal met heerlijke vers gefrituurde snacks.
Daarnaast is er een springkussen waar de jeugd zich naar hartenlust op kan uitleven. Ook voor de middagteams is er na afloop een gratis schaal met lekkers beschikbaar na de wedstrijd, zodat de competitie op een gezellige manier afgesloten kan worden. We hopen op een grote opkomst.

Ook alle seniorenteams hebben na hun laatste competitiewedstrijd op zondag de mogelijkheid om gebruik te maken van een BBQ, voorzien van een gezellige muzikale omlijsting door de dj's van Matinees én zanger Appie Hein!

Wij hopen dat alle teams meedoen en hiermee hun seizoen op een gezellige manier afsluiten. Wij hopen jullie allemaal in groten getale te mogen verwachten op de slotdag op zaterdag 21 en zondag 22 mei op Sportpark Ter Horst!