Wittenhorst

Voorbeschouwing Susteren - Wittenhorst

6 februari 2020

Zaterdag 8 februari: alle wedstrijden van zondag 9 februari zijn door de KNVB afgelast wegens de verwachte storm.

Wittenhorst kan en mag niet lang stilstaan bij het opzienbarende succes van afgelopen zondag toen koploper Chevremont met 6-2 naar huis werd gestuurd. Dit kwam bij de mannen van Jan van Dijk hard aan.

Komende zondag staat de moeilijke uitbeurt naar Susteren op het programma. De uitwedstrijd vorig seizoen eindigde in 1-2. Doelpunten van Rob Zanders en Marco Daniels. We zijn benieuwd of het goede spel een goed vervolg zal krijgen.

Als de verwachte storm - weerkundig dan - uitblijft zal hopelijk de storm bij Wittenhorst niet uitgeraasd zijn. De supporters hebben kunnen zien dat met veel beweging en bezieling veel te bereiken is. Dit hopen we in Susteren weer te kunnen aanschouwen.

Veel succes!

De spelersbus vertrekt om 12.30 uur op de parkeerplaats tegenover World Kitchen in Horst.