Wittenhorst

Scheidsrechter seniorenvoetbal

Met het nieuwste seniorenteam, Wittenhorst 12, beschikt RKsv Wittenhorst aankomend seizoen over maar liefst dertien seniorenteams die op zondag hun wedstrijd zullen spelen. Wegens uitbreiding van het aantal seniorenteams, is RKsv Wittenhorst op zoek naar extra scheidsrechters die op zondag regelmatig een wedstrijd willen fluiten. De meeste thuiswedstrijden worden gespeeld om 9.30 en 11.45 uur. Ervaring als voetballer en/of scheidsrechter is belangrijk, al zul je juist door wedstrijden te fluiten meer ervaring op gaan doen. Wil je graag meer weten over deze vacature of wil je je aanmelden als scheidsrechter binnen Wittenhorst? Neem dan contact op met Leo van den Bekerom: leovandenbekerom@hotmail.com.