Wittenhorst

Schoonmaker(s) kleedlokalen

Ben jij op zoek naar?

• Een nieuwe uitdaging?
  • Zinvolle tijdsbesteding in een hechte, maatschappelijke vereniging?
  • En werk je nauwkeurig en breng jij de zaakjes graag op orde?

Dan is deze vrijwilligersfunctie echt wat voor jou!

De functie in het kort

• Je gaat je hoofdzakelijk bezig houden met schoonmaken van de kleedlokalen.
  • Dit doe je alleen óf samen met een collega-schoonmaker. Werkzaamheden kunnen namelijk zelfstandig uitgevoerd worden.
  • Daarmee zorg jij ervoor dat onze kleedlokalen er piekfijn uitzien.
  • De werkzaamheden vergen wekelijks circa 8 uur en worden uitgevoerd op maandagen. Precieze tijden zijn in overleg.

Taken en werkzaamheden die horen bij deze functie

Ieder weekend maken honderden mensen met veel plezier gebruik van onze sportvelden en bijbehorende accommodatie. De kleedlokalen zijn dé plek waarin teams zich voorbereiden op een wedstrijd die aanstaande is. Na afloop wordt hier uitgebreid nagepraat over de fantastische acties die zojuist gemaakt zijn en worden de geleverde inspanningen afgespoeld onder een warme douche.

Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat deze plek er iedere week opnieuw weer tiptop in orde uitziet? Wij zijn namelijk op zoek naar een (of twee) schoonmaker(s) voor het wekelijks schoonmaken van de kleedlokalen.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

• Zelfstandig
  • Nauwkeurig
  • Houd van aanpakken

Wat levert deze vrijwilligersfunctie mij op?

• Vrijwilligersvergoeding
  • Jaarlijkse bijzonder gezellige vrijwilligersavond
  • Je maakt deel uit van een sportieve en gezellige vereniging

Zie jij dit wel zitten? Neem dan contact op met Jac Hesen per mail: jachesen@rksv-wittenhorst.nl óf bel naar 06-27326801. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Jac.