Wittenhorst

Bezetting

Alle activiteiten t/m 28 april afgelast

Beste leden,

In verband met de actuele Corona-ontwikkelingen is besloten alle activiteiten tot en met 28 april af te gelasten. Dit betekent dus géén wedstrijden, géén trainingen en geen andere evenementen of activiteiten in die periode.
Wij volgen de adviezen van onder andere RIVM, GGD en KNVB. Op basis hiervan zullen we verdere besluiten nemen, mocht dat nodig zijn.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKsv Wittenhorst

Corona-update: Einde voetbalseizoen

De KNVB heeft besloten om geen van de competities in het amateurvoetbal dit seizoen te hervatten. Dit als gevolg van de verlengde maatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden.

Dat betekent dat voor al onze teams het seizoen 2019-2020 afgelopen is. Het gevolg van deze beslissing is dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, er dus ook geen kampioenen, promovendi of degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.