Lid worden van Wittenhorst

Zoeken | Contact

Lid worden van Wittenhorst

Wittenhorst verwelkomt jou, je zoon en/of dochter graag als nieuw lid van onze vereniging. Voor de aanmelding kun je jouw gegevens doorgeven en neemt de desbetreffende coördinator daarna altijd persoonlijk contact met je op. Eventuele vragen zijn kun je dan ook stellen. Wittenhorst biedt trainingen aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Eerst proeftrainen? Geen probleem!

230430_Blijdschap en ontlading na de wedstrijd  W1 - ZSV 1_395.JPG

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor de schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die door gebrek aan middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van de lokale stichting Leergeld Horst aan de Maas indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten niet kunnen betalen. Bekijk meer informatie & de procedure voor Stichting Leergeld.

For Arabic translation read here : Arabic translation Membership and Become a member form

RKsv Wittenhorst is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zowel op als naast het veld een steentje bij willen dragen. Van trainer of leider tot lid van één van de vele commissies: alles is bespreekbaar.RKsv Wittenhorst hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In de “privacy policy” geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De privacy policy is hier te lezen: privacy policy.

Als je op 'verzenden' geklikt hebt ontvang je een bevestiging van je aanmelding in je mailbox. Ontvang je die bevestiging niet, kijk dan ook in je spammap van je e-mail. Het kan ook dat de aanmelding niet goed verwerkt is. Neem dan contact met ons op.