Lid worden

| Contact

Lid worden

RKsv Wittenhorst verwelkomt jou, je zoon en/of dochter graag als nieuw lid van onze vereniging.

Voor de aanmelding kun je gebruik maken van het onderstaande aanmeldingsformulier. Na ontvangst van de gegevens neemt de desbetreffende coördinator altijd persoonlijk contact met je op. In geval van vragen is de coördinator natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden. Voor kinderen vanaf 5 jaar bieden we trainingen aan.

Onze-teams.jpg

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor de schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die door gebrek aan middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van de lokale stichting Leergeld Horst aan de Maas indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten niet kunnen betalen. Voor meer informatie: http://www.leergeldhorstaandemaas.nl/

De procedure is als volgt :

  1. De ouders dienen zelf contact op te nemen met Stichting Leergeld  gevestigd in ‘t Gasthoes. Of via 06-42180001 of e-mail info@leergeldhorstaandemaas.nl
  2. Iemand van die stichting brengt bezoek aan de familie , bespreekt hun financiële situatie en bepaalt wel of geen recht op bijdrage Stichting Leergeld.
  3. Bij JA krijgt familie twee vouchers: 1 voucher voor penningmeester Wittenhorst betaling contributie, 1 voucher voor het aanschaffen van sportkleding bij Sport 2000 Venray. Het gezin krijgt geen geld in contanten!
  4. Penningmeester Wittenhorst maakt voucher over aan Stichting Leergeld. Voor de sportkleding kan gezin zelf naar Sport 2000.

Nadere info
Binnen  Wittenhorst kun je 1 van onderstaande personen benaderen als er vragen zijn over Stichting Leergeld:

For the Arabic translation read here: Arabic translation

RKsv Wittenhorst is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zowel op als naast het veld een steentje bij willen dragen. Van trainer of leider tot lid van één van de vele commissies: alles is bespreekbaar.RKsv Wittenhorst hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In de “privacy policy” geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De privacy policy is hier te lezen: privacy policy.

Als je op 'verzenden' geklikt hebt ontvang je een bevestiging van je aanmelding in je mailbox. Ontvang je die bevestiging niet, dan is de aanmelding niet goed verwerkt. Schrijf je dan nog een keer in.