Naar de informatiegids index

RKsv Wittenhorst verwelkomt jou, je zoon en/of dochter graag als nieuw lid van onze vereniging.

Voor de aanmelding kun je gebruik maken van het onderstaande aanmeldingsformulier. Na ontvangst van de gegevens neemt de desbetreffende coördinator altijd persoonlijk contact met je op. In geval van vragen is de coördinator natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden.

Wil je een adreswijziging doorgeven of heb je vragen voor de ledenadministratie van Wittenhorst? Neem dan contact op met de commissie via: ledenadministratie@rksv-wittenhorst.nl

Contributie

RKsv Wittenhorst hanteert een contributiebeleid. Dit beleid is via onderstaande link te downloaden. De contributie is per leeftijdscategorie vastgesteld.

Contributiebeleid

Betaling van de contributie geschied via automatische incasso. Is geen automatische incasso mogelijk, dan wordt € 10 adminisitratiekosten in rekening gebracht bovenop onderstaande contributie.

CategorieContributie 2020/2021
Senioren veldvoetbal*€ 207
Senioren veld- en zaalvoetbal*€ 269
Senioren zaalvoetbal€ 207
Jeugd JO19*€ 146
Jeugd JO17*€ 124
Jeugd JO14 en JO15*€ 124
Jeugd JO12 en JO13*€ 114
Jeugd JO10 en JO11€ 114
Jeugd JO8 en JO9€ 93
Landenteams (Mini F)€ 43
Veteranen >50 jaar€ 157
Veteranen <50 jaar€ 187
KNVB leden passief€ 62
Wandelvoetbal€ 65
Verenigingsleden€ 43
G-voetbal senioren€ 146

*Voor de selectiespelers van de teams WH1, WH2, JO19-1, JO17-1, JO17-2, JO15-1 en JO13-1  geldt een aanvullende selectiebijdrage van €35.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor de schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die door gebrek aan middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van de lokale stichting Leergeld Horst aan de Maas indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten niet kunnen betalen. Voor meer informatie: http://www.leergeldhorstaandemaas.nl/

De procedure is als volgt :

1. De ouders dienen zelf contact op te nemen met Stichting Leergeld  gevestigd in ‘t Gasthoes. Of via 06-42180001 of e-mail info@leergeldhorstaandemaas.nl
  2. Iemand van die stichting brengt bezoek aan de familie , bespreekt hun financiële situatie en bepaalt wel of geen recht op bijdrage Stichting Leergeld.
  3. Bij JA krijgt familie twee vouchers: 1 voucher voor penningmeester Wittenhorst betaling contributie, 1 voucher voor het aanschaffen van sportkleding bij Sport 2000 Venray. Het gezin krijgt geen geld in contanten!
  4. Penningmeester Wittenhorst maakt voucher over aan Stichting Leergeld. Voor de sportkleding kan gezin zelf naar Sport 2000.

Nadere info
Binnen  Wittenhorst kun je 1 van onderstaande personen benaderen als er vragen zijn over Stichting Leergeld:

For the Arabic translation read here: Arabic translation

RKsv Wittenhorst hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In de “privacy policy” geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De privacy policy is hier te lezen: privacy policy.