Proeftrainingen

Zoeken | Contact

Wittenhorst is de grootste sportvereniging van de gemeente. Wekelijks komen enkele honderden jongens, meisjes, mannen en vrouwen op ons sportpark voetballen. De een doet dit recreatief en voor zijn of haar plezier, de ander komt naar sportpark Ter Horst om sportief op een hoger niveau te voetballen. Wittenhorst biedt een uitstekende jeugdopleiding voor zowel jongens als meiden die zichzelf meer willen uitdagen om op een hoger niveau te voetballen en verder te ontwikkelen.  

Speel je nog geen voetbal?

Overweeg jij of je zoon of dochter om te gaan voetballen, dan kun je met een van de coördinatoren afstemmen om samen te kijken hoe leuk jouw zoon of dochter het vindt. Meld je aan voor een proeftraining. Wacht hier niet te lang mee in verband met begeleiding, teamindelingen en competitieinschrijvingen. Voor proeftrainen als beginnende voetballer meld je dat bij ons team coördinatie of meld je direct aan.

Team coördinatie

Speel jij bij een andere voetbalclub?

Speel jij bij een andere voetbalclub en twijfel je of er misschien meer te behalen is met jouw talent? Pak dan deze kans! 

Wij bieden jeugdspelers met ambitie  de mogelijkheid om vrijblijvend mee te trainen met onze selectieteams. Op deze manier krijgen spelers de kans en ervaring om aan het niveau te proeven en verder te ontwikkelen om het maximale uit zijn of haar talent te halen. 

Wil jij jezelf meer uitdagen en gaan proeftrainen? Neem dan contact op met Dennis van den Bekerom.