Sponsors

Zoeken | Contact

Sponsors

“Wij willen vrienden blijven, behulpzaam zijn voor elkaar. Op het veld en in ons leven, staan wij voor ieder klaar.” Twee zinnen uit ons mooie clublied met een tijdloze boodschap. Wittenhorst draait namelijk op de bijdrage van een grote groep mensen. Ruim 1000 leden, ruim 200 vrijwilligers en tientallen sponsoren. Bijzondere aantallen van mensen en bedrijven die samen Wittenhorst maken tot wat het is. Zonder de steun van onze leden, vrijwilligers én sponsors echter geen Wittenhorst zoals we dat nu kennen.  Zelf sponsor worden? Bekijk sponsormogelijkheden.


Hoofdsponsor

Van Tilburg Energie Design, Raedts en Energa

Van Tilburg, Energa en Raedts zijn de komende seizoenen hoofdsponsor van Wittenhorst en shirtsposor van Wittenhorst 1 en O23-1. Vanaf seizoen 2022/2023 schitteren, in plaats van VERscholen, de drie logo’s op het shirt. 

De drie bedrijven benadrukken samen de jeugd willen enthousiasmeren en inspireren voor de bouw- en installatietechniek om daar hun toekomst in te vinden. Want zij kunnen écht een verschil maken. Van Tilburg, Raedts en Energa zijn daar volop mee bezig. Onder andere door scholieren en studenten te informeren over de mogelijkheden, hen te scholen, kennis bij te brengen en ze te laten zien wat de technische wereld te bieden heeft. Zowel Van Tilburg, Energa als Raedts zijn leer-werkbedrijven en hebben de mogelijkheid om jongeren te scholen tot professionals in de bouw en installatietechniek.

Raedts Van Tilburg Energa T-shirt Wittenhorst 220876 zwart8.jpg

Jeugdsponsors

De jeugd heeft de toekomst, dat geldt zeker voor RKsv Wittenhorst, maar ook voor onze Jeugdsponsoren Fellowmind, ACB Transportbanden, ARCO en Limgroup:

ACB Transportbanden

ACB Transportbanden & Onderdelen levert, monteert en onderhoudt transportbanden, rollenbanen en transportsystemen.

Kijk voor meer informatie over ACB Transportbanden op: https://www.acb-transportbanden.nl/

ARCO Solutions 

ARCO is een vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. De ervaren specialisten van ARCO ontwikkelen innovatieve, hoog kwalitatieve machines en installaties op maat gemaakt voor de klant.

Kijk voor meer informatie over ARCO Solutions op: https://www.arco-solutions.nl/


Eresponsor

Inter Chalet 

In de historie van Wittenhorst heeft Inter Chalet een speciale plek! Niet alleen heeft Inter Chalet de club altijd op diverse manieren een warm hart toegedragen, Inter Chalet heeft zich ook jarenlang als hoofdsponsor van Wittenhorst ingezet. Een speciale plek is daarom ingeruimd voor onze gewaardeerde eresponsor. 

Bezoek ook eens de website: https://www.interchalet.nl/


Shirtsponsors

Geen voetbal zonder mooie tenues! Onze teams worden door de volgende shirtsponsors gesteund. 


Medische partners

Geen voetbal zonder de juiste medische zorg voor onze spelers! Onze teams worden door de volgende medische partners gesteund.