Sponsors

| Contact

Sponsors

“Wij willen vrienden blijven, behulpzaam zijn voor elkaar. Op het veld en in ons leven, staan wij voor ieder klaar.” Twee zinnen uit ons mooie clublied met een tijdloze boodschap. Wittenhorst draait namelijk op de bijdrage van een grote groep mensen. Ruim 1000 leden, ruim 200 vrijwilligers en tientallen sponsoren. Bijzondere aantallen van mensen en bedrijven die samen Wittenhorst maken tot wat het is. Zonder de steun van onze leden, vrijwilligers én sponsors echter geen Wittenhorst zoals we dat nu kennen.  Zelf sponsor worden? Bekijk sponsormogelijkheden.


Hoofdsponsor

VERscholen

Sinds 2022 is VERscholen de nieuwe hoofdsponsor van Wittenhorst. Verscholen staat net als de teams van onze club voor hard werken, goede resultaten en het belangrijkste: samen verder komen. Wat VERscholen precies betekent en wat ze precies doen? Dat houden we nog even verscholen. Binnenkort meer hierover.

VERscholen is trotse supporter van Wittenhorst en  wenst alle teams veel succes het resterende seizoen!

Kijk voor meer informatie op: www.verscholen.nl


Jeugdsponsors

De jeugd heeft de toekomst, dat geldt zeker voor RKsv Wittenhorst, maar ook voor onze Jeugdsponsoren Fellowmind, ACB Transportbanden, ARCO en Limgroup:

ACB Transportbanden

ACB Transportbanden & Onderdelen levert, monteert en onderhoudt transportbanden, rollenbanen en transportsystemen.

Kijk voor meer informatie over ACB Transportbanden op: https://www.acb-transportbanden.nl/

ARCO Solutions 

ARCO is een vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. De ervaren specialisten van ARCO ontwikkelen innovatieve, hoog kwalitatieve machines en installaties op maat gemaakt voor de klant.

Kijk voor meer informatie over ARCO Solutions op: https://www.arco-solutions.nl/


Eresponsor

Inter Chalet 

In de historie van Wittenhorst heeft Inter Chalet een speciale plek! Niet alleen heeft Inter Chalet de club altijd op diverse manieren een warm hart toegedragen, Inter Chalet heeft zich ook jarenlang als hoofdsponsor van Wittenhorst ingezet. Een speciale plek is daarom ingeruimd voor onze gewaardeerde eresponsor. 

Bezoek ook eens de website: https://www.interchalet.nl/


Shirtsponsors

Geen voetbal zonder mooie tenues! Onze teams worden door de volgende shirtsponsors gesteund.