Commissies

Commissies

Er zijn diverse commissies actief binnen Wittenhorst. Iedere commissie heeft een belangrijke rol in het succes van de vereniging.

Voetbaltechnische zaken

De commissie voetbaltechnische zaken is verantwoordelijk voor het technisch beleid. Denk hierbij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van spelers, maar ook aan opleidingen en (technische) stages. De commissie bestaat uit de volgende personen:

• Joop Theunissen
  • Marcel Kuijpers
  • Jack Reijnders
  • Jan Willem Jenniskens
  • Alex Grubben
  • Richard Kleuskens
  • Theo Coenen

Neem contact op met de commissie via: technischezaken@rksv-wittenhorst.nl

Organisatorische zaken

Binnen de commissie organisatorische zaken staat de ondersteuning van de sportende leden centraal. De commissie zorgt voor de planning van trainingen, de veldindelingen, het wedstrijdsecretariaat, de arbitrage tijdens wedstrijden en de coördinatie van de teams. De commissie bestaat uit: