Commissies

Zoeken | Contact

Commissies

Er zijn diverse commissies actief binnen Wittenhorst. Iedere commissie heeft een belangrijke rol in het succes van de vereniging.

Voetbaltechnische zaken

De commissie voetbaltechnische zaken is verantwoordelijk voor het technisch beleid. Denk hierbij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van spelers, maar ook aan opleidingen en (technische) stages. De commissie bestaat uit de volgende personen:

• Remco Scheres
  • Jack Reijnders
  • Richard Kleuskens
  • Antoine Driessen
  • Marc Martens
  • Willem-Jan van Rens
  • Michel Vonk
  • Ted Beekman
  • Susanne Saris
  • Richard Aben