Wittenhorst

Zoeken | Contact

RKsv Wittenhorst CV Café

15 november 2014

Op 27 november 2014 om 19.30 uur organiseert de commissie Maatschappelijk Verenigen het CV Café. De commissie begeleidt spelers en vrijwilligers van RKsv Wittenhorst in hun zoektocht naar een baan of stageplaats. Ben jij studerend, afstuderend of werkzoekend en wil jij werken aan je CV en aan je netwerk? Meld je dan uiterlijk voor 17 november aan voor het CV café.

Wat houdt het CV Café in?

Tijdens CV Café gaan wij op zoek naar manieren om jouw CV nog beter te maken. Dit gaat gebeuren in samenwerking met het netwerk van RKsv Wittenhorst. Tijdens deze avond zal er een CV expert aanwezig zijn die ervoor zal zorgen dat de basis van jouw CV perfect in orde is. Mensen uit het netwerk van Wittenhorst zullen deze avond hun licht laten schijnen op de verschillende CV ‘s en vertellen wat zij graag zouden zien als zij het voor het zeggen zouden hebben. Dit alles gebeurt in groepsverband waarbij iedereen zijn mening kan geven. Samen staan we sterk en samen werken wij aan jouw CV.

Aanmelden gaat als volgt:

-          Stuur een mail naar cvcafe@rksv-wittenhorst.nl om je aan te melden

-          Zoek een vacature die jou aanspreekt

-          Stuur een CV die aansluit op deze vacature

-          Mail de vacature en jouw CV voor 20 november naar bovenstaand email adres

-          Ps. Persoonlijke gegevens zullen voor deze avond van de CV’s worden afgehaald. Het doel is om de inhoud van de CV te verbeteren.

Namens de Commissie Maatschappelijk Verenigen

Koos Hoeijmakers