Wittenhorst

Zoeken | Contact

RKsv Wittenhorst gastheer voor KNVB opleidingen.

1 juni 2014

In februari 2014 zijn op initiatief van RKsv Wittenhorst, twee KNVB opleidingen voor pupillen- en junioren- voetbaltrainers gestart. Behalve jeugdtrainers van Wittenhorst zelf, waren ook jeugdtrainers van omliggende voetbalverenigingen uitgenodigd om op sportpark Ter Horst de opleiding te volgen. Hier is met succes door veel jeugdtrainers gebruik van gemaakt. 

De opleidingen werden vanaf februari in een tiental sessies door twee ervaren KNVB docenten gegeven. Deze sessies bestonden uit theorie- en praktijkgedeeltes en zijn in een hele goede onderlinge sfeer verlopen. De laatste cursusavond was voor beide opleidingen op maandag 26 mei waarbij tevens de diploma uitreiking door de KNVB plaatsvond. 

We kunnen met trots melden dat er uiteindelijk maar liefst 35 jeugdtrainers een KNVB jeugdtrainers diploma hebben gehaald, waarvan 11 jeugdtrainers van Wittenhorst zelf. We kunnen dus spreken van een zeer geslaagd initiatief. RKsv Wittenhorst heeft daarbij wederom als regionaal platform kunnen fungeren, hetgeen past in de ambitieuze doelstellingen van de club. 

 

De gediplomeerde Pupillen Trainers:

trainerscursus_pupillen.JPG

Wittenhorst Deelnemers: Peter Roefs, Willem Jan van Rens, Alex Te Baerts, Ron Peters, Matti Winkelmolen.

 

De gediplomeerde Juniorentrainers: 

trainerscursus_junioren-27.JPG

Wittenhorst Deelnemers: Jan Beijers, Mark Smits, Gunther Wilms, Peter Te Baerts, Bram Bouten, Erik Hendrix.

 

Namens RKsv Wittenhorst feliciteren wij van harte alle geslaagde jeugdtrainers!