Wittenhorst

Zoeken | Contact

Selectie Wittenhorst 1, 2 en 3 klaar voor nieuwe seizoen

11 juni 2014

De selectie van Wittenhorst 1, 2 en 3 is klaar voor het seizoen 2014-2015. In totaal bestaat de selectie komend seizoen uit 55 spelers. Een positieve ontwikkeling is dat diverse talenten uit de regio Horst aan de Maas de stap naar Wittenhorst gaan maken, waarvan een aantal uit eigen beweging voor Wittenhorst heeft gekozen.  Daarnaast is het positief dat maar liefst 12 spelers van de A-afdeling de overstap maken naar de selectieteams. Twee aspecten die perfect passen binnen het technisch beleidsplan van Wittenhorst.

De volgende spelers van de A-afdeling maken komend seizoen de overstap naar de selectie van Wittenhorst: Gijs Gooren, Nilis Schatorje Jort Verhaegh, Ritchie Gruntjens, Luuk Maessen, Rene van Rengs, Jimmy Lucassen, Roy Janssen, Liam de Vries, Stan Kleuskens, Bart Janssen en Matt van der Sterren.

De volgende spelers  zijn komend seizoen nieuw binnen Wittenhorst en maken tevens deel uit van de selectie: Bart Zanders (Deurne), John Tissen (SVEB), Willem Derks (America), Willem Heijnen (IVO), Jelle Houben (America), Caspar de Swart (Melderslo), Denny Bongers (sv Lottum), Daan Verlijsdonk (VVV), Jeffrey Spee (Gemert) , Marthijn Coppers (SVOC) en Sjors Hagens (geen club). De voorbereiding op het nieuwe seizoen start dinsdag 29 juli aanstaande.

Op de selectiebijeenkomst van 24 juni aanstaande wordt het gehele voorbereidingschema bekendgemaakt. Wij wensen alle selectiespelers een goed en sportief seizoen 2014-2015.

RKsv Wittenhorst
Rob Vissers
Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken