Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing BSV Limburgia-Wittenhorst en selectie

2 mei 2015

Beste supporters! 

Afgelopen zondag was natuurlijk een grote teleurstelling voor ons allemaal. Een wedstrijd met een geweldige ambiance en natuurlijk veel eer op het spel. Na 90 minuten trok Venray aan het langste eind... 

Na de derby dinsdag nog eens besproken te hebben, is het zaak weer snel vooruit te kijken.

Er werd in de krant geschreven dat de nacompetitie uit zicht is voor Wittenhorst.

Maar wie met een scherpe blik naar het gehele programma kijkt, ziet dat die kans wel degelijk aanwezig is. Aan ons de taak zondag de 3 punten te pakken. Wie weet ziet het er dan al erg rooskleurig uit. 

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen BSV Limburgia/Kamerland op het programma.

Limburgia heeft een lastig seizoen. Met nog 2 wedstrijden te spelen staan ze op een 13e plaats. Deze klassering betekent rechtstreekse degradatie voor de ploeg uit Brunssum. De thuiswedstrijd voor de winterstop eindigde in een onnodig gelijkspel, het werd 2-2. We zijn dus gewaarschuwd. We zullen een tegenstander krijgen die gaat vechten voor hun laatste kans. 

Wij gaan er zondag alles aan doen de 3 punten mee te nemen naar Horst. Ook in deze 90 minuten kunnen we jullie steun weer goed gebruiken. U bent allen van harte welkom zondag om half 3 in Brunssum! 

Met sportieve groet, 

Jeffrey Spee


Selectie:

Kevin van Asten, Lars Blenckers, Gijs Gooren, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Rik Linders, Marc van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders.

Bijeenkomst: 11.45 uur de Lange.

Vertrek bus: 12.15 uur ING-bank.

Supporters het sportpark Houserveld van BSV Limburgia is gelegen aan de Jonker van Weerststraat 6 in Brunssum.