Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst 1 - Geusselt Sport

Voorbeschouwing Wittenhorst 1 - Geusselt Sport

1 september 2021

De laatste bindende wedstrijd die Wittenhorst speelde dateert al weer op 21 oktober van vorig jaar. Hierna werd de competitie stilgelegd wegens de bekende pandemie die de hele samenleving bedroefd maakte en volledig stillegde. Voor het tweede achtereenvolgende seizoen kon er geen stand worden opgemaakt. Nu kan er weer gespeeld gaan worden. De twee oefenpartijen Broekhuysen (Straelen) 4-2 winst en afgelopen zaterdag in en tegen SV Grol leverde een mooie 1-3 winst op.

Onze nieuwe trainer Sjoerd van der Coelen zal met een bijna nieuw elftal aan de slag moeten en een mooie uitdaging zien om de jeugd in te passen. Dat zal zijn belangrijkste taak zijn. We vertrouwen op deze doelstelling.

Komende zondag komt het Maastrichtse Geusselt Sport naar sportpark Ter Horst. Deze ploeg was in het seizoen 2018-19 ook al onze tegenstander. In Maastricht won Wittenhorst met 1-3. De vergelijking van toen gaat dus niet op. Twee verschillende elftallen. In deze poule staan verder Venlosche Boys (volgende week zondag uit en eveneens Eijsden-uit, op zondag 19 september).

We wensen iedereen een fijne start van een hopelijk mooi voetbalseizoen. Supporters, op naar sportpark Ter Horst! Zondag 5 september om 14.30 uur: Wittenhorst 1 - Geusselt Sport.