Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-BSV Limburgia en selectie

4 december 2014

Beste sportvrienden,

 Afgelopen zondag hebben we een belangrijke zege geboekt bij Someren. Door deze zege behouden we de aansluiting met de bovenste plaatsen. Na een 0-0 ruststand kwamen we enkele minuten na rust op een 1-0 voorsprong na een goedgenomen corner van Daantje. Bart Spreeuwenberg knikte onberispelijk binnen en het gewenste doelpunt was een feit. Door middel van enkele wissels probeerde Someren nog wat te forceren, maar het was uiteindelijk Wittenhorst dat het tweede doelpunt wist te maken. Via een mooie combinatie tussen Jorda, Berbel en Heino, wist laatstgenoemde de bal in het netje te prikken, 2-0. 

Komende zondag krijgen we BSV Limburgia/Kamerland op bezoek. Vorig seizoen wisten we maar 1 puntje te pakken tegen Limburgia verdeeld over beide wedstrijden. Voor ons de taak om dit aantal komende zondag te verdrievoudigen! Alhoewel Limburgia momenteel op nacompetitie voor degradatie staat, is het verschil niet heel groot te noemen. We staan maar 4 punten voor op de mannen uit Brunssum, dus ook deze wedstrijd zal gewonnen moeten worden en onderschatting wordt dan ook direct in de kiem gesmoord.  

De komende 2 wedstrijden staan in het teken van aanhaken of afhaken. Het verschil met de bovenste en onderste regionen is immers maar klein (beide 4 punten). We rekenen dan ook op jullie als twaalfde man!  

Sportieve groet, 

Tom Zanders


 

Selectie

 

Wittenhorst 1 - BSV Limburgia - zondag 7 december, 14.30 uur 

 

Kevin van Asten, Lars Blenckers, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Jansssen, Marc van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders, Gijs Gooren.

Bijeenkomst 13.15 uur.