Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-DESO en selectie

16 mei 2015

Het doel is bereikt. De 3e periodetitel  kwam toch verdiend terecht bij Wittenhorst. Met 47 punten de competitie beëindigen is een prachtig resultaat met als beloning een derde plaats op de ranglijst. Een proficiat is op zijn plek voor de spelers, technische staf en begeleiding.

De spanning afgelopen zondag was binnen de ploeg voelbaar. Men wilde zo graag de nacompetitie bereiken. Het spel was daarom niet altijd goed. Voor de 8ste maal kon tenslotte de tegenstander niet scoren.

Met deze wetenschap gaan we zondag de nacompetitie in tegen het sterke DESO uit Oss. Deze tegenstander troffen we vorig seizoen nog, waarin DESO 2x te sterk bleek. De Ossenaren eindigden in 1C dit seizoen op de derde plek evenals Wittenhorst dus.  De selectie is gemiddeld een stuk ouder, maar met veel routine in de ploeg. Bijna alle spelers hebben Hoofdklasse-ervaring en liefst 6 speelden in de Jupilerleague (w.o. Rachid Ofrany, VVV- Venlo; Ferd Pasaribu (Fortuna-Sittard); Esad Razic (Helm. Sport, RBC). Kortom een ploeg dat als favoriet zal starten.

Wittenhorst is er klaar voor en gaat zonder schroom de strijd aan. We hopen wederom op een groot aantal supporters (zoals afgelopen zondag). Met deze steun is een goed resultaat binnen het bereik.

We wensen de ploeg dan ook veel succes. Op naar sportpark Ter Horst. 


Selectie: 

Kevin van Asten, Lars Blenckers, Danny Bongers, Gijs Gooren, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Rik Linders, Marc van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders. 

Bijeenkomst: 13.15 uur sportpark.