Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst lijdt nipte nederlaag

26 april 2015

Het was wederom een drukte van belang bij het treffen tussen de standaardteams van Venray en Wittenhorst. Onder de aanwezigen beide burgemeesters.

In de eerste helft probeerden beide teams op het hobbelige veld er iets van te maken, maar het luktr biede teams niet pm kansen te creëren. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Aan Wittenhorstzijde kon Rob Zanders voor het eerste gevaar zorgen. Het schot dat volgde ging nipt over. Vlak voor de pauze kreeg Rik Linders een opgelegde kans toen Rob Zanders hem aanspeelde. Jammer genoeg ging de bal naast. Dit betekende tevns de ruststand.

Na de thee moest het dan maar gebeuren. Dan kreeg Venray weer een licht overwicht en dan was Wittenhorst iets meer aan zet. Het gevolg was dat men aan een gelijkspel aan het denken was. Degene die de goal maakte was spekkoper. Dit bleek Venray te zijn. Via een corner kwam in de 77e min. de bal vrij voor Chris Jakobs, die met de rug naar de goal de bal in een draai richting doel schoot. Doelman John Tissen was machteloos, 1-0.

Met man en macht probeerde Wittenhorst de situatie nog te redden. Twe maal vlak voor tijd zwijnde Venray. Een keer bleef de bal op de doellijn in de modder liggen. De actie even later van Rob Zanders had succes kunnen hebben, maar het mocht niet zo zijn. Venray was ditmaal de gelukkige en kon juichend het veld verlaten. Wittenhorst moet even pas op de plaats maken.