Wittenhorst

Zoeken | Contact

Zondag 10 mei, 14.30 uur: Sportpark ter Horst, de slagroom op de taart!

5 mei 2015

Na een prachtig seizoen speelt ons 1e elftal zondag een belangrijke wedstrijd. Nadat afgelopen zondag de derde plaats definitief werd vastgelegd, voor velen is het seizoen in ieder geval al geslaagd omdat we Venray achter ons laten in de competitie, maar het is tijd voor een toetje! De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Someren, is immers van groot belang!

A.s. zondag kan Wittenhorst 1 de kroon op het werk zetten en een plek in de nacompetitie bemachtigen om daarmee mogelijke promotie naar de Hoofdklasse af te gaan dwingen.

De situatie is als volgt:

voor de derde periode komen nog in aanmerking: Wittenhorst, Someren en RVU. RVU heeft 1 punt minder dan Wittenhorst en Someren. Wint Wittenhorst dan is deze titel definitief in hun bezit. Bij een gelijkspel is het afhankelijk van de wedstrijd RVU-Heidebloem. Someren is tevens bij verlies gedoemd om nacompetitie te spelen voor klassenbehoud.

Reden om alle supporters op te roepen en er voor te zorgen dat het team met ondersteuning van de 12e man een goede prestatie neerzet -  10 mei 14.30, Sportpark ter Horst. Jan Lauers en zijn mannen rekenen op jullie!

Laat weten dat je er bent en ga naar: https://www.facebook.com/events/381389035404751/

NB 1: Ga naar de Facebook pagina van onze hoofdsponsor Parkhotel Horst. Je kunt weer meedingen naar een diner voor 2 personen door de ruststand en eindstand van de wedstrijd Wittenhorst – Someren goed te voorspellen: https://www.facebook.com/ParkhotelHorst?fref=ts

NB 2: A.s. zondag wordt tevens de Lock Me Up, Gree a Girl Party georganiseerd om Gradje Nellen te ondersteunen in zijn actie, zie : https://www.facebook.com/events/1606854546221609/