Verzekeringen

Zoeken | Contact

Verzekering vanuit Wittenhorst

RKsv Wittenhorst heeft voor het ‘bedrijf’ Wittenhorst en haar leden en vrijwilligers bij ASR een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Met een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering is Wittenhorst verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid, wanneer de vereniging, haar leden, of haar producten schade veroorzaken bij anderen. 

Verzekering vanuit Gemeente Horst aan de Maas

De gemeente Horst a/d Maas heeft voor alle vrijwilligers een vrijwilligersverzekering afgesloten. Bent u vrijwilliger en woont u in Horst aan de Maas? Dan bent u voor uw vrijwilligerswerk automatisch verzekerd via Aon Risk Solutions. Het betreft hierbij wel een verzekering met secundaire dekking. Controleer dus eerst of uw eigen verzekering de schade betaalt. Is dit niet het geval? Dan kunt u vragen of de vrijwilligersverzekering van de gemeente uw schade betaalt. 

Verzekering vanuit KNVB

De KNVB heeft voor de leden twee collectieve aanvullende verzekeringen: de collectieve ongevallenverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Voor beide verzekeringen geldt dat het een verzekering met secundaire dekking betreft. Bij ongevallen/incidenten moet altijd eerst de ‘eigen’ verzekering ingeschakeld worden. 

Keert deze gedeeltelijk of wellicht helemaal niet uit, dan kan men de collectieve verzekering van de KNVB inschakelen. 

Voor vragen over verzekeringen kunt u terecht bij Geert Reijnders.