Wittenhorst

Zoeken | Contact

1e openbare training van Porto een feit.

11 juli 2013

Vandaag om 11.00 uur trainden de spelers van FC Porto tijdens een 1e openbare training. Voor zo’n 120/130 toeschouwers, waaronder veel Portugese fotografen en cameramensen, werd een volledige training afgewerkt. De spelers hebben de snelste weg van het Parkhotel naar Sportpark Ter Horst gevonden.  In tegenstelling tot andere clubs die eerder met de bus van het hotel naar het veld kwamen, kiezen de spelers van FC Porto er voor om met de fiets te komen. Langs het water en via het pad tussen veld 1 en 2! 

 

Bus_Porto.jpg

 

 

 

 

 

FC_Porto1.jpg

 

Na een uitgebreide bespreking op de middencirkel, waarschijnlijk over de met 6-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen MVV,  volgde wat inloopwerk en daarna de bekende rondo. Na een aantal combinatieoefeningen en afronding was er vervolgens ruimte voor fans om met de spelers op de foto te gaan. 

 

FC_Porto_rondo.jpg

 

FC_Porto_afwerken.jpg

 

Terwijl de veldspelers op het hoofdveld onder handen werden genomen door trainer Fonseca, kregen de keepers op veld 1 hun eigen training.

 

keeperstraining.jpg

 

 

De tevredenheid over het Parkhotel en de accommodatie wordt door de gasten bepaald niet onder stoelen of banken geschoven, hiermee lijkt de organisatie rondom dit trainingskamp een groot succes.

Ook morgenochtend, dit keer om 10.00 uur, is er opnieuw een openbare training. Iedereen is van harte welkom.