Wittenhorst

Zoeken | Contact

3 september: bezoek het Dirk Marcellis Tournament

3 september: bezoek het Dirk Marcellis Tournament

26 augustus 2022

Deze zomer vindt voor de 18e keer aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen het top-onder-10 toernooi plaats op ons sportpark. In 2021 was dat voor de eerste keer onder de naam van het Dirk Marcellis Tournament. We kijken terug op een succesvolle eerste editie met aansprekende teams, goed voetbal en veel sportiviteit. 

Dit jaar staat het Dirk Marcellis Tournament op zaterdag 3 september op de kalender en weten weer vele teams de weg naar Horst te vinden. Bekende namen als PSV Eindhoven, Club Brugge en Bayer 04 Leverkussen zijn weer van de partij. Kijkend naar het internationale deelnemersveld zijn er twee teams die opvallen. FC Utrecht is voor de eerste keer van de partij en zal direct willen meestrijden om de prijzen. Het eigen team uit Horst aan de Maas is ook weer samengesteld. Zij zullen er alles aan doen om het de profclubs zo moeilijk mogelijk te maken.  

In deze app vind je het programma, de uitslagen en de tussenstanden. De entree bedraagt €3,50 per persoon en kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen.

Deelnemersveld DMT.jpg