Wittenhorst

| Contact

Anekdote: De A1 op Pinkstertoernooi in 1968

4 mei 2021

Deze week ontvingen wij per brief een prachtige teamfoto van de A1 uit 1968, opgestuurd door toenmalig jeugdspeler Jan Thijssen. Hij stuurde er ook een korte anekdote bij.

"In 1968 waren we met z'n allen voor het Pinkstertoernooi afgereisd naar Illerzel (bij Ulm) in Duitsland. 's Avonds in de biertent waren we de beste, op het veld bij lange na niet."

Op de foto staand van links naar rechts: trainer Mart van Issum, Theo van Heijster, Jos Hagens, Jac Erprath, Toon Cleven, Jan Thijssen, Peter Vullings, Peter Cox, Jac v.d. Sterren.

Zittend van links naar rechts: Eef Craenmehr, Jan Gubbels, Henk Moorren, Jan Josten, Berry Hoeijmakers en Leo v.d. Bekerom. 

Op de foto ontbreekt Piet Vervoort.

Wij bedanken Jan van harte voor het versturen van dit verhaal en foto. Wij hopen hem snel weer langs de lijn te zien bij ons eerste elftal!

Heb jij ook zo'n mooi(e) herinnering of verhaal aan een periode of gebeurtenis als lid c.q. vrijwilliger bij Wittenhorst? Schroom niet en neem contact op met Danny van den Berghe via dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl