Wittenhorst

Zoeken | Contact

Blijf fit en actief met het HTC Zomerlidmaatschap

Blijf fit en actief met het HTC Zomerlidmaatschap

3 juni 2024

Onze voetbalvelden verdienen een welverdiende zomerpauze, maar jouw conditie niet! Wissel je voetbalschoenen tijdelijk in voor een racket en blijf actief tijdens de zomer! Onze buren van HTC bieden een fantastische mogelijkheid om in vorm te blijven met een aantrekkelijk zomerlidmaatschap.

Voor slechts €75,- kun je de hele zomer (juni tot en met september) onbeperkt tennis én padel spelen. Dat is omgerekend nog geen €5,- per week! Inclusief 3 clinics t.w.v. 40 euro. Bovendien is het een perfecte kans om andere sporten te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Geen zorgen, je hoeft niet bang te zijn voor buitenspel op de tennisbaan of een gele kaart tijdens het padellen. Geniet van de zomer zonder de druk van de voetbalcompetitie, maar met alle plezier om lekker buiten te blijven sporten. Ben je na de zomer helemaal verknocht? Dan kun je blijven spelen voor een speciaal tarief van €35,- voor de rest van het jaar.

Meer weten of aanmelden? Bekijk de zomerlidmaatschap pagina. En vergeet niet, samen sporten is nog veel leuker, dus trommel een teamgenoot op en daag elkaar uit op een andere manier deze zomer! Maak van deze zomerstop een actieve en sportieve tijd, zodat je fit(ter) aan het nieuwe voetbalseizoen kunt beginnen.