Wittenhorst

Zoeken | Contact

Fotoalbum op de website

6 juni 2014

Met ingang van vandaag staat er, op veler verzoek, een Fotoalbum (menubalk: Foto's) op de website. Alle foto’s die de Commissie Communicatie van de afgelopen 10 jaar heeft kunnen verzamelen kunnen nu via de site worden terug gekeken. Het album wordt momenteel via een synchronisatieproces stap voor stap gevuld, dus ook de 2 laatste seizoenen zullen uiteraard, stap voor stap, worden toegevoegd. Het album zal binnen enkele dagen aangevuld zijn met alle foto's die we tot nu toe hebben ontvangen.  

Vanuit  de commissie Communicatie gaat onze dank o.a. uit naar Freek Exterkate, die de afgelopen periode samen met Mindworkz, de basis heeft gelegd om dit album tot stand te brengen aan de hand van fotomateriaal dat in de loop der tijd is verzameld. En niet te vergeten Lei Schampers, die een externe schijf met veel fotomateriaal heeft aangeleverd. Maar ook Jan Hesen, die prachtig ouder fotomateriaal heeft aangeleverd dat de komende tijd zal worden toegevoegd. Momenteel is Freek bezig om foto’s te bewerken die nog veel verder, tot 1936, terug gaan in de historie. Een doos vol met historisch materiaal zal stap voor stap worden toegevoegd aan het album, waardoor het fotoalbum uiteindelijk een prachtig fotodossier wordt van de historie van RKsv Wittenhorst. We hopen dat velen zich her en der op de foto’s zullen herkennen en daarmee mooie herinneringen kunnen oproepen.  

Om het album echt compleet te maken kan de Commissie Communicatie, in dit geval in de persoon van Freek Exterkate, jullie hulp gebruiken. Heb je foto’s die nog niet in het album voorkomen, schroom niet en neem contact met hem op, zodat deze alsnog kunnen worden ingevoegd. Stuur je vragen, opmerkingen en informatie naar fotografie@rksv-wittenhorst.nl