Wittenhorst

Zoeken | Contact

Horst trots op (internationale) aandacht

13 juli 2013

Het trainingskamp van FC Porto bracht veel publiciteit met zich mee. De media uit Portugal, maar bijvoorbeeld ook L1 vonden hun weg naar Horst aan de Maas, om verslag te doen van het trainingskamp, dat tot stand kwam door een unieke samenwerking van een aantal “maatschappelijke partners”, te weten: Gemeente Horst aan de Maas, Parkhotel Horst en RKsv Wittenhorst.

Tijdens een gesprek met de leiding van FC Porto, werden de drie partners bedankt voor de uitstekende voorzieningen en verzorging, waarmee werd bevestigd dat het trainingskamp een groot succes is geworden.  De combinatie van het Parkhotel Horst, de omgeving en het sportpark Ter Horst met een sublieme grasmat vormde een prachtige basis voor een trainingskamp van een Champions League deelnemer als FC Porto. De passie waarmee de 3 partners gezamenlijk het geheel hebben opgepakt was de basis voor het succes.

Ook gezegd moet worden dat FC Porto zich als “een waardige gast” heeft gepresenteerd. Kwaliteit, discipline, ordelijk en alles professioneel tot in de puntjes verzorgd, dat geeft ook het plezier om zo’n trainingskamp tot een succes te maken. Wederom een moment om trots op te zijn!

Een indruk van wat de diverse media zoal hebben gebracht kan worden bekeken via onderstaande links:

 

http://www.tvi24.iol.pt/videos/video/13913132/1

http://www.l1.nl/video/porto-heeft-trainingskamp-horst-9-jul-2013#.UeAQ2kH8F1N

https://pbs.twimg.com/media/BO-b_TcCcAAOOb8.jpg:large

https://twitter.com/LeonLitjens/status/355674120798752768/photo/1