Wittenhorst

Zoeken | Contact

Laat jouw idee niet op de plank liggen

Laat jouw idee niet op de plank liggen

18 april 2024

Heb jij een briljant idee dat al te lang op de plank ligt? Misschien ben je wel een van onze gewaardeerde vrijwilligers die dagelijks het verschil maakt en zie je mogelijkheden voor verbetering? Dit is jouw moment! De Vrienden van Wittenhorst, een prachtig initiatief binnen onze club, zoekt projecten die onze toekomstige generatie spelers zullen ondersteunen en inspireren. Nu is het moment om jouw stem te laten horen!

Met trots melden we dat  al meer dan 60 leden zich als vriend(in) hebben aangesloten. Samen hebben we een budget van +/- €5.000 beschikbaar, speciaal om jullie ideeën werkelijkheid te laten worden. Denk hierbij aan projecten die lange tijd onmogelijk leken, nu binnen handbereik komen door jouw initiatief! Of het nu gaat om nieuwe trainingsmaterialen, innovatieve leerprogramma's, of iets zo simpel maar essentieel als nieuwe doelnetten; dit is je kans om bij te dragen aan de toekomst voor onze jonge talenten. Grote dromen of kleine veranderingen die een wereld van verschil maken; we staan open voor alle voorstellen. Stuur je voorstel vóór 1 mei 2024 naar vriendenvan@rksv-wittenhorst.nl

Niet elk idee is even geschikt, de commissie heeft wat voorwaarden opgesteld voor bestedingsdoelen om te zorgen dat er zoveel mogelijk ideeën ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Twijfel je of jouw idee wel goed genoeg is? Deel hem met de Vrienden van Wittenhorst en samen kijken we hoe we dit mogelijk kunnen maken voor onze club.

Na 1 mei zal de commissie een voorselectie maken. En dan, op 24 mei, op de speciale vriendenavond, zullen alle vrienden de mogelijkheid krijgen om op alle ideeën te stemmen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om jouw idee te komen presenteren aan de vrienden en zo extra steun te krijgen voor jouw plan. Wil je zelf ook meestemmen? Word dan Vriend(in) van Wittenhorst

Laten we samen zien wat er mogelijk is met extra budget. Jouw voorstel kan net datgene zijn wat we als club nodig hebben. We kijken uit naar jouw bijdrage!