Wittenhorst

Zoeken | Contact

MD pakt mooie 2e plaats bij Rabo Toernooi in Boxmeer

26 mei 2013

RKsv Wittenhorst MD ging afgelopen zaterdag de strijd aan Festilent, Olympia en Deurne.

De eerste wedstrijd tegen Festilent was in eerste instantie weer even wennen, maar al gauw pakten de meiden van MD het ritme van dit seizoen weer op. In de tweede helft werd uiteindelijk het verschil gemaakt door een doelpunt van Lisa.                                                                                                                                            

De tweede wedstrijd tegen Olympia was van een ander kaliber. Terecht kwam Olympia op een 1-0 voorsprong door met name de snelle spits die een aantal keren soepel door onze verdediging liep. Een corner en de daaruit voortkomende kans zorgde voor de verdiende gelijkmaker van Eline.

Tijdens de derde wedstrijd tegen Deurne leek het er op dat MD het onderspit moest delven, maar voldoende veerkracht zorgde er voor dat MD deze wedstrijd uiteindelijk met een 1-0 voorsprong naar zich toetrok.

Hierdoor stond MD gelijk met Olympia, de uiteindelijke winnaar van het toernooi vanwege een beter doelpuntensaldo( 2 doelpunten verschil). Een zeer verdiende 2e plaats voor MD

Na de wedstrijd werd Tieny door de meiden in het zonnetje gezet, Tieny maakt volgend jaar geen deel meer uit van het team vanwege haar verhuizing. De meiden zullen haar missen. Zoals "gebruikelijk" bij goede resultaten nam de teamleiding het team op de terugweg mee naar het bewuste restaurant met de grote M in Venray om het mooie resultaat te vieren en het seizoen af te sluiten.Tieny_in_het_zonnetje.JPG