Meisjes D: Fraaie overwinning op Mulo (7-1)

16 april 2013

Afgelopen zaterdag traden de Meisjes D van RKsv Wittenhorst aan tegen Mulo. Vanwege de afwezigheid van de keepsters vullen de speelsters om de beurt deze taak in. De eerste helft Joelle, de tweede helft Tieny. De meisjes gaan er met volle vaart tegenaan en komen al snel op een 2-0 voorsprong. Mulo zet aan en scoort vervolgens de tegentreffer. Maar dan is het al snel weer de beurt aan Wittenhorst en de vraag is wie voor de rust tot een ware hattrick gaat komen, Antonia of Lisa. Dat lukt jammer genoeg net niet. Na de rust gaat Wittenhorst verder en door middel van een goede samenwerking en opbouw loopt het team uit naar een 7-1 overwinning. Met doelpunten van Tonia (2), Lisa (3) en Joelle 2) een prima wedstrijd en een verdiende 3e plaats in de competitie. Wederom een mooi voorbeeld van de ontwikkeling in het meisjesvoetbal van RKsv Wittenhorst. Prima prestatie meiden!