Wittenhorst

Zoeken | Contact

Nieuwe kledinglijn voor Wittenhorst: Stanno

Nieuwe kledinglijn voor Wittenhorst: Stanno

6 juli 2024

Recent hebben we met trots een contract ondertekend waarmee we overstappen op een nieuwe kledinglijn: Stanno. Op de foto zie je de ondertekening van het contract met Ton Kosterman en Patrick Dieks na een fijne samenwerking met verschillende partijen.  Achter de schermen zijn we al een tijdje druk bezig met de voorbereidingen om dit mogelijk te maken. We zijn blij dat we deze stap nu hebben gezet. De samenwerking tussen de nieuwe kledingleverancier en bestuurslid Facilitaire Zaken, Dezeree Verheijen, verloopt uitstekend. 

Invoering tenues vindt in fases plaats 

De afgelopen maanden zijn we ontzettend druk geweest met het inventariseren van de benodigde aantallen, variërend van wedstrijdtenues en trainingspakken tot kleding voor kaderleden. De eerste bestelling staat op het punt om de deur uit te gaan. Hoewel we hopen dat alle teams aan het begin van het nieuwe seizoen volledig in de nieuwe kleding kunnen starten, is dit waarschijnlijk iets te optimistisch. Waarschijnlijk vindt de invoering van de nieuwe kleding in fases plaats. We communiceren hier opnieuw over als hier meer duidelijkheid over is. 

Speciale commissie

De nieuwe kledinglijn is tot stand gekomen dankzij de inzet van een speciaal opgerichte commissie, deze is door bestuurslid Dezeree Verheijen samengesteld. De commissie bestaat uit Jac Hesen (bestuurslid), John Peeters (commissie Facilitaire Zaken), Wilma Seuren (commissie Facilitaire Zaken), Ken van Daal (ouder en leider), Kris Wijnhoven (speelster V1) en Ron van de Bekerom (oud-voorzitter). Het was super fijn dat alle gevraagd personen 'ja' hebben gezegd en dat we qua smaak en gevoel bij het merk Stanno en de kledinglijn op één lijn zaten. We willen hen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. 

Commerciële Zaken

Stan Seuren en Mathieu Geurts hebben de lead genomen in de gesprekken met bestaande en nieuwe sponsoren in relatie tot de kleding sponsoren. Van de JO7 t/m JO19 is alles rond en voor een aantal seniorenteams zijn we nu druk bezig. De samenwerking tussen Stan, Mathieu en Dezeree verloopt goed en snel waardoor er al heel veel geregeld is.

Webshop 

Uiteindelijk kunnen onze leden straks ook zelf Stanno-kleding en andere artikelen bestellen. Dit kan via een webshop op onze website. In het najaar kunnen we hier meer over communiceren. Dit wordt vervolgd!