Wittenhorst

Zoeken | Contact

Ondersteuning voor alle jeugdtrainers van Wittenhorst

2 februari 2015

Vorig jaar hebben Richard Kleuskens en Jan Lauers het initiatief genomen om enkele instructie avonden te organiseren voor de junioren trainers (A t/m C). Deze avonden zijn vorig jaar bij de deelnemers erg goed bevallen, vandaar dat we er dit jaar een vervolg aan willen geven. Nu echter ook voor de pupillen trainers (D t/m F) zodat elke jeugdtrainer instructie avonden kan bijwonen. De instructies zullen over twee avonden worden verspreid en door trainers uit onze eigen geledingen worden gegeven.

Op de dinsdagen 10 februari en 3 maart, aanvang 19.30 uur,  zullen in de multifunctionele ruimte de instructies aan de pupillen trainers worden gegeven door Henk Stiphout (technisch coördinator C en D) en Marcel Rooymans (trainer A1).Op de woensdagen 11 en 25 februari zullen vanaf 18.30 uur in de multifunctionele ruimte de instructies aan de junioren trainers worden gegeven door Jan Lauers (trainer Wittenhorst 1).

Tijdens deze instructie avonden zullen, in ongeveer anderhalf uur tijd, theorie met praktijk worden afgewisseld.

We raden iedereen van harte aan om aan deze instructies deel te nemen. Je ontwikkelt je hiermee verder als jeugdtrainer en je krijgt praktische handvatten aangereikt om direct je voordeel mee te doen bij je eigen trainingen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen voetbaltechnische vragen voor te leggen aan de instructeurs of aan de groep.

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. De meeste jeugdtrainers hebben inmiddels al gereageerd op de eerdere uitnodiging via de mail. Voor diegenen die dat nog niet hebben gedaan: aanmelden kan nog steeds via Marcel Kuijpers (marcelkuijpers@rksv-wittenhorst.nl).     

Namens commissie Technische Zaken

Marcel Kuijpers (Opleidingen)