Wittenhorst

Zoeken | Contact

Parkhotel en RKsv Wittenhorst ontvangen FC Porto

29 juni 2013

De samenwerking tussen Hoofdsponsor/Maatschappelijk Partner Parkhotel Horst en Rksv Wittenhorst heeft wederom tot een aansprekend succes geleid. Nadat eerder Galatasary, RC Lens en Oldham Athletics op Sportpark Ter Horst te gast waren, zal de succesvolle combinatie van 8 tot en met 13 juli gastheer zijn van Champions League deelnemer FC Porto. 

FC Porto nam na het afgelopen seizoen afscheid van trainer Vito Perreira, die naar het Saudische Al-Ahli vertrok. FC Porto maakte recent zijn opvolger, Paulo Fonseca, bekend. Topspelers Rodriguez en Moutinho vertrokken naar AS Monaca, nieuwkomer in de selectie van Porto is o.a. de Mexicaanse middenvelder Hector Herrera, de Mexicaanse International die deelnam aan het toernooi om de Confederations Cup 2013 in Brazilie.

FC Porto zal tijdens het trainingskamp, op 10 juli, in Mopertingen in Belgie een oefenwedstrijd spelen tegen MVV Maastricht.

Trainingstijden en de eventuele mogelijkheden om trainingen bij te wonen zijn nog niet bekend. 

Voor diegenen die de Portugese taal beheersen: http://www.fcporto.pt/Noticias/Futebol/noticiafutebol_futfcppreepoca_250613_75872.asp